O poveste Senzaționala ,desprinsa din serialele Netflix rulează acum in realitatea a doua ,,prostituate de lux ‘’ și a prietenilor lor.
Poliția Venezueleană a stopat un grup de bioteroriști in a răspândi virusul Covid 19 la o petrecere clandestina .
Doua persoane au fost arestate de GNP Criminal Investigation Directorate marți .

Aceștia doi purtători conștienți de Covid 19 și plasați in carantina,au organizat o petrecere clandestina .La petrecere au fost invitate 18 persoane între care și doua românce și o prietena apropiata a acestora .Petrecerea s-a consumat in Orașul CARACAS ,Venezuela care se afla in carantina din cauza virusului mortal care a luat amploare pe toată planeta.

Din relatarile presei din venezuela ,se pare ca in ultima zi in care sa pemis accesul in venezuela ,trei persoane de sex feninin europene au aterizat cu ultimul avion venind din SPANIA ,tara care a integistrat cele mai multe cazuri de corona virus alaturi de Italia .Acestea au fost introduse in tara cu ,,statut diolomatic” si au petrecut pe Un yacht de lux de culoare neagra,timp de trei zile.Dupa aceste zile de perecere cei de la bordul luxuriosului Yacht au inceput sa se simta rau si sa aiba febra,simptome asciate cu CORONAVIRUS .
Petrecaretii s-au indreptat catre orasul Caracas ,unde cei ce se prezentau simptome au facut teste rapide de Covid 19 ce au iesit pozitive.Cealalta parte a grupului a ajuns la o alta petrecere ,intr-un apartament de lux unde au luat contact cu alte persoane,fara a sti numarul acestora.

Se pare ca cele trei ,,europence” au fost trimise in Venezuela de un anume ,,BIMBO” ,un proxenet ,prieten cu petrecaretii iar tariful ,,fetelor” era de 10.000 euro fiecare.Una din cele trei fete fiind de fapt logodnica proxenetului ,,BIMBO”.

Polita Venezueleană a descins in apartamentul unde petrecere era in toi ,iar cei prezenți au fost testați rapid pentru a nu risca răspândirea virusului și a carantina pe cei infectați.

Surpriza a apărut in momentul in care polițiști Au găsit o Arma de foc ,39 de pastile extazy și 49 de pastile amfetamine care au fost confiscate.

In afara de cei doi deja identificați ca purtători a virusului Covid 19,ceilalți participați la petrecerea ilegală au fost reținuți și plasați in carantina într-un centru amenajat special din cadrul penitenciarului din Venezuela .In următoarele zile se vor lua decizii in privința celor doua românce precum și a prietenilor lor.Acestea sunt acuzate de prostitutie si bioterorism ,dat fiind faptul ca sunt suspectate ca adus virusul mortal din spania si au infectat Mai multe persoane.