Designerul Cătălin Botezatu a dat marea lovitură în plină pandemie de coronavirus. Vedeta a semnat un contract fabulos cu statul. Sunt 20 de milioane de euro la mijloc.

Botezatu a dat o lovitură de proporții în plină pandemie de coronavirus. Firma la care este acționar, Viggo Fashion Internațional, a pus mâna pe un contrac fabulos cu statul român.

Cătălin Botezatu, contract de milioane cu statul român

Au fost semnate două ”acorduri cadru” în valoare de aproximativ 20 milioane de euro cu statul român, iar Ionuț Marin Marius, administrator și partener de afaceri cu celebrul designer Cătălin Botezatu, bifează o licitație de răsunet. Pe timp de pandemie, medicii români se îmbracă de la Botezatu.

În conformitate cu cele două acorduri-cadru, încheiate conform prevederilor Ordonanței de Urgență nr. 11/2020, referitoare la asigurarea stocurilor de urgență medicală, prin care firma Viggo Fashion Internațional va livra, către statul român, combinezoane cu cagulă și protecție pentru încălțăminte, respectiv viziere de protecție necesare pentru protecția personalului sanitar care luptă împotriva pandemiei de coronavirus, anunță .

Firma va livra 500.000 combinezoane de protecție și 1.750.000 de viziere de protecție. În 45 zile calendaristice de la semnare, Viggo Fashion Internațional trebuie să livreze cele 500.000 de combinezoane, iar în decurs de 45 de zile calendaristice, etapizat, vizierele de protecție.