Cristi și Adelina Chivu locuiesc în Italia, alături de cele două micuțe ale lor. Aceștia nu și-au pierdut optimismul, în ciuda evenimentelor îngrijorătoare petrecute în ultima vreme. Adelina este extrem de vizibilă pe social media, iar mereu le arată fanilor cum se distrează alături de familia sa. Cristi nu se dă în lături de la nimic pentru a le face pe plac micuțelor, iar de multe ori dansează alături de ele pentru a face mișcare într-un mod distractiv și inovativ, deși sunt în casă.

Acum, cei doi au plecat la cumpărături pentru a-și face provizii pentru următoarea perioadă. Într-o poză postată de Adelina pe instastory, se poate vedea cât de mare este coada la acel supermarket.

Familia Chivu, la cumpărături într-un supermarket din Milano

Deși își petrec majoritatea timpului în casă iar răspândirea coronavirusului este îngrijorătoare, aceștia nu și-au pierdut nicio clipă optimismul și sunt un adevărat exemplu de urmat. Aflați la cumpărături, cei doi se distrează foarte tare, după cum se poate vedea pe instastory-ul Adelinei.

Cristi și Adelina nu au uitat de măsurile de protecție împotriva coronavirusului și ambii poartă măști și mânuși, pentru a se feri de probleme.