În urmă cu ceva timp, cel mai temut clan din Moldova a fost zdruncinat de un super-scandal: Ramona, supranumită ”Diamantul roz”, l-ar fi „tradus” pe celebrul interlop Adrian Corduneanu. După mai bine de un an, a ieșit la iveală prima dovadă a amantlâcului din lumea interlopă.

Ramona, soția lui Adrian Corduneanu, a reușit să stârnească un adevărat război în interiorul celui mai temut clan din România, atunci când a plecat de acasă mai multe zile. Adrian Corduneanu, zis „Beleaua” sau „Power”, care, la acel moment, se afla în închisoare, a înnebunit de gelozie după ce a aflat că ”Diamantul roz” ar avea un iubit. La vremea respectivă, interlopul era furios inclusiv pe fratele său – pe care îl acuza că i-a „corupt” soţia – și a jurat răzbunare. Mă eliberez şi vă împuşc pe capete!”, ar fi ameninţat, extrem de nervos, Adrian Corduneanu, din închisoare. 

Soția temutului Corduneanu a fost fotografiată goală cu ”inculpatul” în dormitor.

Potrivit informațiilor care au însoțit fotografia, instantaneul a fost realizat în perioada în care Ramona Corduneanu a susținut că a plecat/fugit în Anglia. Iar ”inculpatul” cu care s-a fotografiat goală în pat ar fi un tânăr din București, pe care l-ar fi cunoscut pe o aplicație de socializare, unde ”Diamantul Roz” era extrem de activă în perioada în care aștepta eliberarea soțului din închisoare.

Nu ar fi fost singura escapadă

În trecut, Presa mondena a aflat că Ramona ar fi avut o escapade și cu un cunoscut membru al grupării „Giulesti”, specializată în furturi de bancomate și spargeri de societăți comerciale. Soția lui Adrian Corduneanu ar fi fugit de acasă pentru „Expres”, fratele afaceristului Sheriff, patronul unei renumite firme de taxi.

Din câte se pare,  celebrul Sheriff ar fi intervenit în dispută și a ”sfătuit-o” pe Ramona să se întoarcă acasă. Și asta pentru a evita o dispută de zile mari cu temutul clan al Cordunenilor.

Ramona, declarații despre disputa din familie

”Orice cuplu care nu se ceartă înseamnă că nu se iubește. Relația cu Adrian este una bună, așa a fost mereu. Suntem o familie fericită, având în vedere situația dată”, a declarat Ramona Corduneanu, soția temutului bărbat, în urmă cu ceva timp.

Adrian Corduneanu, condamnat pentru șantaj

Adrian Corduneanu a aflat, în toamna lui 2017, pedeapsa finală în dosarul şantajării unui agent comercial din Iaşi. Deşi prima instanţă stabilise o condamnare de trei ani şi şase luni, judecătorii de la Curtea de Apel Iaşi au conchis că pedeapsa era prea mică. Adrian Corduneanu a primit, astfel, o pedeapsă definitivă de patru ani şi opt luni, din care s-a scăzut perioada de peste un an petrecută în arest preventiv.

Corduneanu nu va avea dreptul să discute cu victima sa sau cu rudele acesteia timp de cinci ani. Vreme în care „Beleaua” nu are voie să se apropie nici de Ionel Bogdănici, prietenul său, care a fost şi el condamnat în acest dosar, la trei ani şi opt luni de închisoare, cu aproape un an mai mult decât stabilise prima instanţă.

Cei doi au fost găsiţi vinovaţi de şantaj, victima lor fiind agent de vânzări în Iaşi. În toamna anului 2015, T.P. ar fi fost contactat de către Adrian Corduneanu, care l-ar fi ameninţat să nu mai ducă clienţii către firma de betoane la care era angajat, ci către o altă societate care avea acelaşi profil, administrată de Ionel Bogdănici. Adrian Corduneanu a fost eliberat anul trecut, înainte de termen, printr-o decizie a magistraților de la Tribunalul Cluj.