Conversațiile” subtile continuă pe rețelele de socializare între Andreea Bălan și George Burcea. Cântăreața a postat un mesaj pe contul de Facebook cu o încărcătură emoțională destul de mare, iar subiectul principal în rândurile scrise de artistă a fost ”traumele din copilărie pe care unii dintre noi le avem”. O temă care, bineînțeles, o vizează și pe Andreea, dar în principal pe soțul acesteia care se confruntă cu o tensiune aparte în prezent.

Andreea Bălan încearcă pe cât se poate să-i liniștească apele soțului său, George Burcea. Luând în calcul că trecutul dramatic al actorului este unul dintre motivele principale ale separării celor doi, putem presupune că mesajul postat de artistă este unul indirect, adresat soțului său.

George Burcea s-a schimbat radical din momentul în care tatăl său a deschis cutia pandorei în presă și a mărturisit că este un criminal. Actorul a devenit extrem de sensibil, acid, nervos și tensionat. Acest lucru a fost evidențiat atât pe rețelele de socializare, în răspunsurile jignitoare pe care le adresează fanilor, cât și în mediul privat, prin separarea vehementă de artistă și prin faptul că a fost prins drogat de polițiști.

Andreea Bălan luptă să-l readucă înapoi prin tot felul de mijloace

Artista este de părere că nu trebuie să lăsăm trecutul să ne conducă prezentul și viitorul.

”Suntem definiti de trecut si de situatiile traite in copilarie. Cu totii avem un bagaj emotional pe care il caram dupa noi in viata. Este foarte important sa realizam ca il avem si sa incercam sa-l facem cat mai usor, vindecand ranile traite in trecut.
Daca nu facem acest lucru, in absolut orice situatie, vom reactiona 90% in baza emotiilor din trecut si doar 10% din realitatea prezenta.
In mod inconstient, unii oameni saboteaza relatii de iubire, de business, de prietenie si au o perceptie gresita asupra vietii, perceptie programata in subconstient cand erau mici de catre familia in care au crescut.
Doar cei care inteleg si accepta aceste mecanisme si fac terapie, reusesc sa vindece si sa isi schimbe viata in bine.”, a scris Andreea Bălan pe Facebook.