Gabriel Coveșeanu și Adela Popescu formează o echipă îndrăgită la ”Vorbește Lumea”. Din nefericire, situația se va schimba de astăzi. Cove a anunțat în emisiune că partenera sa de platou nu a venit din cauza unor probleme de sănătate.

Cove, anunț de ultimă oră la ”Vorbește Lumea”. Adela Popescu nu a venit în emisiune pentru că este bolnavă

Primul sezon al emisiunii de zi ”Vorbește Lumea” avea o formulă de 4 prezentatori formată din: Răzvan Fodor – înlocuit de Gabriel Coveșeanu – Sore, Vica Blochina și Nadine. Emisiunea a debutat în cel de-al doilea sezon în forță, cu o nouă formulă și un nou look. Cercul s-a restrâns la doi: Adela Popescu și Cove.

Cei doi au prezentat publicului rubirici noi, interviuri de suflet cu personalități puternice, trucuri de stil, informații picante din viața vedetelor, situații de viață reale, dar și sfaturile specialiștilor în probleme de interes general. Telespectatorii află, la cald, cele mai interesante detalii din lumea mondenă, iar unul dintre ele o vizează, de această dată, chiar pe Adela.

Din păcate, colega mea Adela nu a putut să vină pentru că este bolnavă, este răcită așa că stă acasă. Dacă vi se întâmplă așa ceva, din păcate, profitați să stați cu copiii!”, a spus Cove în deschiderea emisiunii de la PRO TV, de joi.

Viviana Sposub, fata de la meteo a emisiunii

Echipa ”Vorbește Lumea” s-a mărit din noiembrie 2019, iar Viviana Sposub este noua colegă a lui Cove și Adela. Bruneta a luat decizia de a pleca de la Antena 1, unde a prezentat meteo la Observator. Noua prezență a emisiunii este vlogger, având un canal de Youtube care a adunat 15.000 de abonați și cochetează cu muzica. Viviana vine din Botoșani, iar de când a absolvit Intact Media Academy și Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative și-a făcut loc în lumea reflectoarelor. În vârstă de 22 de ani, a reușit să se facă remarcată în TV.