Nimeni nu a stabilit că Sorina Pintea este vinovată! Ajunge! Adevărul va învinge.

Echipa Sorinei Pintea a postat, miercuri seară, un mesaj pe pagina oficială de Facebook, în care afirmă că este inuman să laşi un om ce suferă de o boală gravă fără asistenţă medicală specializată şi permanentă. ”Nimeni nu a stabilit că Sorina Pintea este vinovată! Ajunge! Adevărul va învinge”, a scris echipa fostului ministru al Sănătăţii.

Suntem împotriva a tot ceea ce inseamnă nerespectarea dreptului la o justiție corectă și nu vrem o țară a cărei justiție umilește oameni și le afectează starea de sănătate. Justiția să facă dreptate și atât. Este inuman să lași un om ce suferă de o boală gravă, care îi pune în pericol în fiecare clipă viața, fără asistență medicală specializată și permanentă! Unde este pericolul social în raport cu umilirea și pericolul medical?!
Să nu uităm că și copiii României văd asta. Umilirea și tortura umană trebuie să dispară din ochii românilor, europenilor, oamenilor!
Nimeni nu a stabilit că Sorina Pintea este vinovată! Ajunge! Adevărul va învinge!

respect #demnitate #stopabuzurilor #incetatitortura #justiție

Echipa Sorinei

Reprezentanţii fostului ministru al Sănătăţii spun că ”umilirea şi tortura umană trebuie să dispară din ochii românilor, europenilor, oamenilor”.

”Nimeni nu a stabilit că Sorina Pintea este vinovată! Ajunge! Adevărul va învinge!”, se mai arată în mesaj.

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost scoasă din arest, marţi seară, pentru un nou consult medical, dat fiind că, în condiţiile în care suferă de o boală autoimună, starea sa sănătate s-a agravat.

Avocaţii lui Pintea au criticat faptul că autorităţile au creat condiţiile pentru ca aceasta să fie filmată de aproape, încătuşată şi într-o stare fizică precară.