Dana G.(pe viitor o să explicăm de la ce vine acest G buclucaș) Budeanu a luat un avânt serios pe piața media și pe cea internaută din România. Te duci într-o cafenea și la o masa din cinci auzi numele creatoarei de stil, cum s-a și autoproclamat. Dana Budeanu era o cunoscută a high-life-ului bucureștean încă de la începutul anilor 2000, dar nu și pentru publicul larg. Asta s-a întâmplat de curând și se pare că-i place teribil “Dănuței”. Desigur, acest aspect al faimei printre oamenii de rând nu este gustat în mod direct de către aceasta și încă joacă o carte a timidității pentru faima la care este supusă. Un joc care pare să prindă și total pe gustul Danei G. Budeanu.

Scandal FABRICAT pentru imagine?

Este deja arhi-cunoscută intrarea actualei vedete de youtube în trending-ul publicului cu emisiunea de la Pro. Și mai cunoscut, scandalul în urma căruia a rupt înțelegerea cu trustul MEDIAPRO. Însă, tocmai aici găsim ceva extrem de interesant, mult mai interesant decât un pantof purtat greșit sau o pălărie nefericită. Scandalul a pornit de la poziția social-politică pe care a avut-o Dana G, Budeanu vizavi de un proiect ONG de ridicare a unui spital pentru copii. De aici a pornit o avalanșă care, culmea, chiar dacă i-a tăiat aparițiile pe sticlă, scandalul a propulsat-o pe Dana în “REGINA” internetului cu noua emisiune Verdict. Pare să fi fost un adevărat scenariu, mai ales că se cunoaște faptul că a conlucrat serios, ani buni, alături de un regizorel din zona Carpaților. Revenind, intenționat sau nu, Dana Budeanu nu și-a ascuns niciodată poziția politică și culoarea roșiatică aprinsă, trandafirie chiar, în numeroase poziții publice. De aici nu a fost decât un simplu pas către o emisiune pe teme politice.
Și-a făcut junioratul politic în grupul Monaco

O să spuneți, cum se pupa o emisiune pe teme de fashion cu una pe teme serioase, social-politice, în speță, VERDICT POLITIC, noua emisiune a Danei Budeanu. Răspunsul este simplu. Vedeta s-a învârtit prin cercuri mari, chiar uriașe unde a stat alături de crema politicii românești. Cum? La fel de simplu. Dana Budeanu s-a ajutat de poziția fostului ei soț pentru a cunoaște personaje importante de la conducerea țării, fie că era vorba de partide politice oficiale sau grupări underground care trăgeau ațele societății. Grupul de la Monaco este mega cunoscut pe plaiurile noastre. Un grup din care făceau parte nume grele, precum, Bobby Păunescu, Ion Țiriac, Elan Schwartzenberg, Frații Bogdan și Constantin Buzăianu, Adriean Videanu, Gabriel “Puiu” Popoviciu și mulți alții (vezi mai jos lista completă). Dana Budeanu avea legături de prietenie cu Grupul Monaco, ceea ce însemnau vacanțe împreună cu familiile, majoritatea la Monaco sau afaceri serioase. Oameni influenți politic sau din punct de vedere al afacerilor, oameni puternici, prieteni de ai creatoarei de stil. Bun, dar asta se întâmpla în trecut, când doamna Dana G, Budeanu era soție și avea anumite atribuții.

A întors armele pentru faimă?
Acum, Dana G, Budeanu are o altă poziție și automat, lucrurile s-au schimbat la 180 de grade. Din prietena grupului de la Monaco, Dana s-a transformat total și în emisiunile sale politice nu are probleme în a-i ataca pe cei alături de care în trecut a petrecut vacanțe, a mers la petreceri și multe alte activități prietenești. Așa s-a ajuns că din a-i venera, Dana G, Budeanu a ajuns să le fie cel mai mare critic și nu ezită să-I atace când are ocazia. S-ar putea spune că spiritual jurnalistic al acesteia i-ar permite, dar intervine analiza personajului, a vedetei, Dana G. Budeanu, care mai ieri aproba toate acțiunile oamenilor din Grupul de la Monaco și acum a ajuns să-i acuze de aceleași lucruri. Un exemplu simplu este ardoarea cu care a ajuns să-i atace pe frații Buzoianu, nu ne este clar dacă o face pe bune sau nu, dar un lucru este cert. Nu poți acuza pe cineva pentru o acțiune pe care ai aplaudat-o în trecut. Dar acesta rămâne încă un mister al efervescentei Dana G. Budeanu.
GRUPUL MONACO
Dragoș Dobrescu: 130-150 de milioane de euro. Imobiliare. Casă de vacanță în Monaco. Pasiune: vânătoarea. Personaj extrem de retras. Unul din liderii “Grupării Monaco” și suspectul principal în cazul dispariției lui Codruț Marta.

Radu Dimofte: 53 de ani. 400-420 de milioane de euro. Imobiliare, construcții. Reședință: Monaco, 7 Av. Princesse Grace, Houston Palace, Monte Carlo 98.000. Pasiune: vânătoarea.

Gabriel “Puiu” Popoviciu: 53 de ani. 400-420 de milioane de euro. Imobiliare, hoteluri, restaurante. Băneasa Investment. Reședință: Monaco, Houston Palace. Vecin cu Radu Dimofte. Prieten cu Adriean Videanu. Naș de cununie al lui Ionuț Costea( președinte Eximbank, cumnat al lui Mircea Geoană).

Gheorghe “Bebe” Ionescu: 54 de ani. Avere : nu a fost evaluată. Fost director general FPS, fost director în compania Sidex International Ltd, asociat- prin intermediul soției cu Adriean Videanu, numit în consilii de administrație la Petrom, Eximbank, BCR de către ministerul Economiei. Casă în Monaco.

Adriean Videanu: 50 de ani. Om de afaceri, fost ministru de stat pentru coordonarea activităților în domeniul economic, fost Primar al Bucureștiului, fost ministru al Economiei, lider PDL. Apropiat de Gheorghe “Bebe” Ionescu și Gabriel “Puiu” Popoviciu. Cu primul, partener de table și de împrumuturi. Un vizitator des al Principatului Monaco.

Raul Doicescu: 63 de ani. 22 -30 de milioane de euro. Bog’Art. Construcții. Un vizitator des al Principatului Monaco.Prieten cu Adriean Videanu și Gheorghe “Bebe” Ionescu.

Rareș Manescu: 43 de ani. Vicepreședinte PNL. Apropiat al lui Dragoș Dobrescu. Dese întâlniri la Monaco.

Sorin Blejnar: Avere neevaluată. De profesie, bugetar. Fost șef al ANAF. Un fin cunoscător al Principatului Monaco. Subaltern și mână dreaptă: Codruț Marta. Prieteni și parteneri: foarte mulți din Gruparea Monaco.

Codruț Marta. Declarație de avere: peste 1 milion de euro. Afacerist, fost șef de cabinet al lui Sorin Blejnar. Prieten cu Dragoș Dobrescu, Radu Dimofte, Elan Schwartzenberg, Ion Țiriac și alți membri ai Grupării Monaco. Apartament în Monaco. Pasiune: vânătoarea, doamnele și băutura. De zece zile, DISPĂRUT. DAT ÎN URMĂRIRE INTERNAȚIONALĂ.

Frații Bogdan și Constantin Buzăianu. Bogdan Buzăianu: 90-100 de milioane de euro. Trader. Cel mai deștept băiat din energie. Fondator al Energy Holding. Bănuit a fi și în spatele Alpiq RomEnergie și Alpiq RomIndustries. Casă de vacanță: în Monaco și Elveția. De ziua lui, a chemat U2 să-i cânte, în Monte Carlo, pentru 650.000 de euro.

Elan Schwartzenberg :45 de ani. 50 de milioane de euro. Domenii: media, imobiliare, publicitate, firme off-shore. Patron Realitatea TV. Prieten cu Codruț Marta, Sorin Blejnar și mai mulți membri ai Grupării Monaco.

Ion Țiriac: 73 de ani. 1 miliard de euro. Domenii: auto, imobiliare, banking, asigurări. Casă de vacanță: Monaco. Pasiune: vânătoarea. Partener de vânătoare cu Elan Schwartzenberg, Codruț Marta, primarul Monte Carlo, Georges Marsan.

Dan Petrescu: 1 miliard de euro. Asociat în afacerile familiei Țiriac: Unicredit Țiriac Bank, holdingul Rocar, plasamente imobiliare. Bun prieten cu Adrian Sârbu și cu alți moguli. Rezident Monte Carlo, Av. Princesse Grace, Columbia Palace. Personaj discret, nu există fotografii cu el.

Nicolae Dumitru, zis Nicu Niro: 47 de ani, țigan. 40 de milioane euro. 15 firme. Dragonul Roșu, Complexul Europa, Grand Hotel du Boulevard,, Niro Impex 93, Niro 95 Impex, Micro Prod, Central Residencial Park, Servinvest 95, Niro Comercial, Isoconstruct, Yins International Trading Group, Overland Guard, Flora International, Cafeneaua Veche, Zona Balcanilor. Prieten cu Dan Andronic și Dorin Cocoș. Casă de vacanță: Avenue de la Madone, Monaco.

Dan Fisher: 350 de milioane de euro. Imobiliare, turism, off-shore. Apropiat al multor guvernări de după 1989. Rezident Monaco. Prieten cu Ion Țiriac, văzut în Principat în compania lui Sorin Roșca Stănescu, Cătălin Hanagea, Dorin Marian, Alexandru Bittner.

Cristian Burci: 47 de ani. 300 de milioane de euro. Controlează grupul International Railway Systems, Astra Vagoane Arad, Meva Turnu Severin, Romvag Caracal, Servtrans, Cupon Pro. Rezident Monaco.

Carmen Adamescu: Soția lui Dan Grigore Adamescu. Avere familia Adamescu: 1 miliard de euro. Dan Grigore Adamescu, 64 de ani, om de afaceri, deține: Asta Asigurări, Unirea Shopping Center, Topex, Medien Holding ( trustul care deține România Liberă), acțiuni la Baumeister, Mega Construct (energie), City Business Center, Modern Business Center, Rex Internațional, Pullman, Mega Vision. Apartament Av. Princesse Grace, Columbia Palace, Monaco.

Cătălin Voloşeniuc: Fiul ultimului director al Bancorex, Vasile Voloșeniuc. Un tradițional client al Principatului Monaco, în compania lui Cristian Burci și Dan Fisher.

Bobby Păunescu: 220 de milioane de euro. Regizor și scenarist. Hoteluri, media, proiecte rezidențiale. Un client al Principatului Monaco. Surprins de paparazzi la întâlniri cu Elan Schwartzenberg și Codruț Marta.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat sa ne sune la 0778731031
sau să ne scrie direct pe WhatsApp.