Zilele căsniciei dintre Andreea Bălan și George Burcea par numărate, scriu ziarele, iar divorțul e nelipsit din titlurile acestora. Au apărut și motivele, destul de întemeiate. Scandaluri în casă și consum de droguri par a fi cele mai grave lucruri. Tatăl lui George, Nelu Burcea, a declarat în exclusivitate o emisiune difuzată de România TV, lucruri halucinante despre fiul său. Acesta avea o bănuială că George ar fi picat în patima drogurilor. Iar, după scandalul de la începutul anului, George ar fi mers acasă la tatăl lui, unde a petrecut câteva ore stând în mașină. 

Pe vlog, păreau cuplul perfect! O familie fericită care nu părea să ducă lipsă de ceva. Realitatea însă e desprinsă dintr-un coșmar. Când credea că și-a găsit adevarata fericire după eșecul relației cu Keo, în care infidelitățile și-au pus amprenta, Andreea Bălan se confruntă acum cu probleme mult mai grave.Soțul ei, actorul George Burcea traversează o perioadă mai mult decât zbuciumată. Mai întâi campania împotriva violenței în familie din care s-a iscat un scandal monstru cu tatăl lui, apoi și scandalul din căminul Andreei Bălan. Din acest motiv, George a fost chemat la secția de poliție să dea declarații, acolo unde oamenii legii au simțit că actorul joacă un teatru nefiresc.

George Burcea a parasit  domiciliul conjugal
George burcea

După ce a părăsit secția de poliție, a fost tras pe dreapta de un echipaj de la rutieră care l-a și testat cu aparatul de depistat droguri. Acesta a ieșit pozitiv în cazul cocainei. Par să fie probleme majore în căsnicia zdruncinată a Andreei Bălan și despre care se tot spune că divorțul este iminent. Nelu Burcea, tatăl lui George, spune că a sesizat un comportament anormal la fiul lui, la o înmormântare… acolo unde s-a lăsat și cu scandalCând a băut atunci, el era deja agitat până să înceapă să bea. Eu am bănuit. N-am nicio probă, dar bănuiam că ceva nu e în regulă. Ceva, ceva bănuiam și eu. Din comportamentul lui, inclusiv când apărea și pe la televizor, mi se părea suspect, parcă avea privirea aia de speriat. Vă dați seama, el poate să ajungă la un dosar penal fără discuții. Pentru că nu e la consum de iarbă, e la consum de cocaină. Cocaina, heroina… sunt cam nașpa pentru el”

Lui Nelu Burcea îi pare rău de situația în care s-a ajuns

Socrul Andreei Bălan susține că îi pare rău de situația în care s-a ajuns, mai ales pentru cele două nepoțele. ”Nu pot să-i dau eu sfaturi Andreei. Eu o apreciez ca femeie, nu ne-am cunoscut, nu ne-am întâlnit să discutăm. Pe mine mă doare chestia asta, sincer, câte mi-a făcut el mie, sincer mă doare. Câte ar face el, câte mi-a făcut, ați văzut cum m-a făcut în presă, în toate felurile. Din criminal, nemernic, pușcăriaș… dar vedeți, Dumnezeu nu doarme. Sincer să vă spun, eu nu mă gândesc nici la el, nici la ea. Sunt oameni în toată firea, mă gândesc la copilașii ăia. Că, să mă ierte Dumnezeu, ce vină au ei?”, a mai spus socrul Andreei Bălan.Nelu Burcea mai face o serie de declarații halucinante despre fiul lui. După scandalul mediatic în care George își acuza tatăl că și-a omorât amanta, iar pe mama lui a bătut-o în repetate rânduri, actorul ar fi mers la locuința acestuia, unde ar fi zăbovit ore întregi. 

”Pe 7 februarie a venit la mine în zona în care locuiesc. Nu m-a sunat. A stat vreo două ore și ceva în mașină, pe stradă. Fuma țigară după țigară și mă sună un vecin: «Fiul tău e pe stradă. Dacă-l vezi ce față are, fiică-mea când a vorbit cu el s-a speriat de el». Probabil și atunci, omul mi-a zis pe față, probabil era luat. A stat în mașină două ore și ceva, cu motorul pornit. După două ore, mă sună iar vecinul: «Vezi că fiul tău s-a dus vreo 50 metri mai încolo. Și acolo stă cu farurile aprinse și motorul pornit». Și a mai stat și acolo vreo două ore”, a mai spus Nelu Burcea.

Să fie clar pentru toată lumea, nu eu l-am abandonat

Nelu Burcea nu-i dorește divorțul fiului său, dar speră să se întâmple în cazul lui. După zeci de ani, e la un pas să divorțeze de mama lui George. Mamă pe care o acuză acum că a fugit din casă cu cei patru copii, lăsându-l cu apartamentul gol iar hainele i le-a tăiat cu cuțitul.

”Să fie clar pentru toată lumea, nu eu l-am abandonat. O femeie, cu patru copii… să pleci tu cu atâtea bagaje. Cu tot ce mi-a luat din casă că nu mai aveam nici cearșafuri pe pat, nu mai aveam nimic. O parte din haine mi le-a luat, cealaltă parte mi le-a tăiat cu cuțitul în două. Erau grămadă în mijlocul casei. De ce nu le-a rupt pe ale ei că eu îi cumpăram haine de la Casa Venus. Îmi pare rău, nu prea își permitea oricine pe timpul ăla să ia de acolo”, a mai mărturisit tatăl lui George Burcea.