A fost acuzat de corupere sexuală a minorilor, iar instanța a ajuns la un verdict. Unul definitiv! Decizie de ultimă oră în dosarul lui Călin Geambașu. WWW.ATACPERSOANA.RO, vă prezintă, ce au stabilit magistrații.

În decembrie 2019, procurorii au intrat pe fir după ce Călin Geambașu și fosta lui iubită, Angelica Cadar, cu care artistul se luptă prin tribunale de aproximativ doi ani, au fost bănuiți de corupere sexuală a minorilor. Mai mult decât atât, judecătorii au dispus și sesizarea Direcției Generale de Asistență și Protecție Socială a Copilului Ilfov în cazul fostului cuplu.

“Obligă contestatorul la…”

Ulterior, Călin Geambașu a înregistrat un proces, la Judecătoria Buftea, care a avut ca obiect “plângere soluții de neurmărire/netrimitere judecată”. Solicitarea artistului a fost, din păcate, respinsă.

În baza art. 426 C.p.p, respinge, ca inadmisibilă, contestația în anulare formulată de Geambașu Călin Alexandru. În baza art. 275 alin. 2 CPP, obligă contestatorul la plata sumei de 100 lei, cheltuieli judiciare către stat”, au stabilit magistrații de la Judecătoria Buftea.

O lovitură cruntă pentru Călin Geambașu, în principal din cauza faptului că decizia instanței este definitivă.

Cum se apără Călin Geambașu de acuzațiile de corupere sexuală

Altfel, în luna decembrie, Călin Geambașu a vorbit și despre faptul că el și Angelica Cadar sunt cercetați pentru corupere sexuală de minori.  Artistul susține că este nevinovat, iar, în ceea ce îl privește pe fiul său, chiar îl protejează pe micuț, nu l-a expus niciodată în contexte +18 și chiar i-a instalat o aplicație care împiedică vizionarea conținutului vizual cu caracter sexual sau nepotrivit vârstei lui.

Copilul nostru (și nici un alt minor) nu a asistat sau a luat parte vreodată la vreun act sexual desfășurat între mine și Angelica Cadar sau alți adulți. I-am instalat pe telefon normativul protectiv numit PEGI, adaptat vârstei lui, care îl mai protejează de conținut media nepotrivit. Copilul nostru nici măcar nu a auzit înjurături în casă la noi, având ca interes crearea unui punct de reper moral numit, simplu, acasă.

Când a auzit înjurături de la alți copii nici nu știa să ni le reproducă corect, fiindcă nu era deloc familiarizat cu termenii. De-a lungul anilor, acasă la mine, mulți părinți ai prietenilor copilului nostru și-au lăsat copiii la joacă și/sau peste noapte și nimeni și niciodată nu a reclamat ceva care măcar să facă atingere la astfel de lucruri odioase”, a fost reacția lui Călin Geambașu.

Fiul lor, audiat de cinci instituții

În urmă cu ceva timp, abăiețelul lui Călin Geambașu, a trecut printr-o serie de evenimente mai puțin plăcute, după ce părinții și-au dat un ultimatum în relația lor de iubire.

Copilul, împreună cu părinții săi, a fost supus în cadrul procesului unei expertize psihologice judiciare complexe ce a durat aproximativ 20 de ore (după școală mergeau din Corbeanca până în zona Dristor, iarna).

Expertizarea a cerut-o Angelica. Davin depășește cu bine momentul, altfel, cel mai probabil, s-ar fi sesizat acest lucru la cele cinci instituții care l-au audiat în decursul unui singur an. Își continuă școala cu FB pe linie, și-a făcut debutul pe scena Ateneului Român, a fost în finala Next Star, au tot felul de activități, înot, parcuri de aventură și vizitează locuri frumoase din țară. La multe dintre aceste activități, (Călin, n.r.) o cheamă și pe Angelica. Uneori vine și se distrează împreună, alteori refuză și dispare fără să le explice și lor ceva”, au declarat, recent, apropiați ai familiei Geambașu.