Ultima apariție a vedetei i-a îngrijorat foarte tare pe fani. Madonna a fost surprinsă mergând în baston, iar nimeni nu mai știe ce să creadă, pentru că aceasta debordează de obicei de energie.

Madonna și-a anulat mai multe concerte din cadrul turneului său numit ‚Madame X’. Totuși, nimeni nu a crezut că problemele sale sunt atât de grave. Aceasta a fost văzută în ultima vreme alături de iubitul său, iar totul părea foarte bine, artista fiind mai fericită ca oricând.

Madonna a fost surprinsă în Paris, însă aceasta mergea în baston. Artista era îmbrăcată în negru și avea ochelari de soare, dar se vedea cât este de obosită.

Anul trecut, cântăreața explica că este nevoită să îți anuleze concertele din cauza unor dureri insuportabile. „Vă rog să mă scuzați pentru turnura neașteptată. A ține un concert în fiecare seara îmi aduce foarte multă bucurie, iar să anulez un spectacol se simte ca o pedeapsă pentru mine, dar durerea pe care o simt acum este copleșitoare. Trebuie să mă odihnesc și să urmez sfaturile medicilor pentru a reveni mai puternică și mai bună și pentru a continua călătoria Madame X cu voi toți.”, scria vedeta pe atunci.

Se pare că de la accidentul de pe scenă de anul trecut, Madonna încă are probleme, iar starea ei se înrăutățește, după cum se observă în ultimele fotografii cu aceasta.