Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea nu mai poate fi evitat! Soțul Andreei Bălan a ”golit” casa și s-a mutat la un prieten! Actorul și-a predat mașina și și-a dus bagajele cu un taxi. ATACPERSOANA.RO vă prezintă, imagini savuroase. Destrămarea unuia dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc nu mai poate fi evitată. După ce Andreea Bălan a recunoscut, în mod oficial, că nu mai formează un cuplu cu tatăl copiilor săi, George Burcea a decis să părăsească căminul conjugal. (NU RATA: ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA,”BĂTAIA” MESAJELOR ONLINE: ”NIMENI NU TE-A IUBIT, AȘA CUM AM FĂCUT-O EU. AM IUBIT ȘI AM SUFERIT!”)

George Burcea și-a luat ultimele bagaje

După ce și-a parcat autoturismul de teren, ce aparține soției sale, în apropierea casei, George Burcea i-a predat cheile și s-a pus pe împachetat ultimele bagaje pe care le mai avea. După doar câteva minute, în fața vilei a ajuns un taxi, în care actorul și-a pus lucrurile și ganterele.

Imediat, George Burcea, încă soțul Andreei Bălan, s-a urcat pe bancheta din spate și i-a cerut soferului să-l ducă la o adresă din zona Vitan, acolo unde se pare că locuiește unul dintre prietenii săi și unde acesta stă de când au apărut tensiunile în cuplu.

De cum au ajuns la destinație, actorul a plătit cursa și i-a cerut taximetristului să-i dea o mână de ajutor. George Burcea și-a luat bagajele și ganterele, dar nu a mai avut cum să își ia și paharul de cafea. Așa că soferul s-a văzut nevoit să-i pună recipientul în mâna cu care ținea ganterele. Apoi, actorul s-a îndreptat spre scara blocului, acolo unde  are locuința provizorie.

Reacția vedetei!

Zvonurile referitoare la un posibil divorț între Andreea Bălan și George Burcea au pus pe jar tot showbiz-ul românesc. Vestea rupturii dintre cei doi a căzut ca un trăsnet, iar fanii artistei au așteptat cu sufletul la gură o reacție din partea ei. După zile întregi în care nu a infirmat, dar nici nu a confirmat zvonurile, iată că Andreea Bălan a reacționat. Artista și-a luat inima-n dinți și a spus lucrurilor pe nume.”Dragilor, va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase si de sustinere Le-am citit pe toate 

Tot ce pot sa va spun, este ca ceea ce s-a scris in presa este adevaratIn rest, altceva nu pot sa declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella si Clara trebuie potejate. Va imbratisez cu drag, mereu a voastra AB ”, a scris Andreea Bălan pe contulei de Facebook.

George Burcea, prins drogat la volan

Poliția a emis un comunicat prin intermediul căruia sunt prezentate informații cu privire la momentul în care soțul Andreei Bălan a fost prins conducând sub influența drogurilor. Ulterior s-a aflat că George Burcea folosise cocaină și fusese filat timp de mai multe zile de către oamenii legii. 

Acesta a fost prins în cele din urmă, zilele trecute, conducând sub influența cocainei, în momentul în care oamenii legii l-au oprit în trafic. Pentru fapta sa, George Burcea are dosar penal și, dacă va fi condamnat, i se va anula permisul de conducere și va putea să dea examenul auto abia după 2 ani, perioadă în care se consideră reabilitat.

„La data de 21 februarie a.c.,în jurul orelor 10:00, polițiștii Serviciul Rutier Ilfov au oprit în trafic un bărbat, din Voluntari, care conducea un autoturism pe Bulevardul Eroilor din orașul Voluntari, județul Ilfov.

Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive.
Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice de sânge și urină. În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”se menționează în comunicatul emis de poliție.