Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea a luat amploare! Astăzi, artista a confirmat cele spuse în presă. În ziua în care actorul a fost prins drogat la volan, polițiștii au căutat și în mașina bărbatului.

În seara în care George Burcea a fost tras pe dreapta de polițiști, parcă toate visurile i-au fost năruite. Actorul a fost prins drogat, iar analizele au arătat că soțul Andreei Bălan a consumat cocaină și i s-a întocmit un dosar penal pe numele lui.

Ce s-a găsit în mașina lui George Burcea. Soțul Andreei Bălan are dosar penal

Polițiștii au căutat și în mașina bărbatului de 32 de ani și spre uimirea lor, nu au găsit nimic. Astfel, polițiștii au ajuns la concluzia că George Burcea ar fi doar un simplu consumator și nu și un ”cărăuș”.

Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice de sânge și urină. În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”, se arată în comunicatul Poliției Române.

”Polițiștii au căutat peste tot, în orice colțișor al autoturismului. De aceea, probabil, a și durat mai mult acțiunea lor. Totuși, după verificări amănunțite, nu s-a găsit nimic, în consecință, actorul este doar consumator, nimic altceva”, au povestit persoane aflate în zonă.

Andreea Bălan a confirmat informațiile din presă

Andreea Bălan, prima declarație despre divorț. Andreea Bălan confirmă divorțul de George Burcea, la doar câteva luni de la nuntă printr-un mesaj postat pe contul său de Instagram. Artista le explică fanilor că informațiile apărute în presă, în ultimele zile, sunt adevărate.

”Dragilor, va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase si de sustinere 🙏Le-am citit pe toate ❤️ Tot ce pot sa va spun, este ca, ceea ce s-a scris in presa, este adevarat. In rest, altceva nu pot sa declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella si Clara trebuie potejate. 👶👧 Va imbratisez cu drag🤗, mereu a voastra AB 🌈🎼🎤”, a scris Andreea Bălan pe contul său de Instagram în urmă cu o oră.