În această dimineață, Andreea Bălan a transmis un mesaj tranșant pe rețelele de socializare și mulți dintre apropiați și fani nu au niciun dubiu că soțul ei este, de fapt, destinatarul. Reacția cântăreței vine la scurt timp după ce s-a aflat că George Burcea a provocat un scandal monstruos în casa în care locuiesc fetițele lor.

Andreea Bălan, mesaj tranșant dedicat soțului ei, George Burcea

Căsătoria Andreei Bălan cu George Burcea este pusă sub semnul întrebării de aproape două săptămâni, iar postările lor de pe Social Media alimentează tot mai mult divorțul dintre ei – deși, se pare că artista nu și-ar dori încă să semnezele actele… Azi, cântăreața a așternut pe contul ei de Instagram un mesaj tranșant în limba engleză, la o poză în care apare într-o ipostază sexy, însă, pe chipul său nu este niciun zâmbet, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului.

“People with purpose, goals and vision, have no time for drama. They invest their energy in creativity and focus on living a positive life. #quotes #life”, care se traduce astfel: “Oamenii cu obiective, destinații și viziune nu au timp pentru dramă. Ei investesc energia lor în creativitate și se focusează astfel încât să își trăiască viața într-un mod pozitiv”.

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu, California. Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere.

Cântăreața a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie 2019, iar evenimentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit.