Lili Sandu nu mai are răbdare! Vrea ca timpul să treacă rapid și să-și strângă în brațe copilașul… Mai este până atunci, frumoasa vedetă fiind acum însărcinată în patru luni.

Pentru ca timpul să se scurgă mai frumos, și, de ce nu, mai repede, Lili este într-o permanentă interacțiune cu fanii ei și postează fotografii emoționante, care au legătură cu evenimentul major din viața ei.

Cu gândul la momentele când îmi voi strânge minunea în brațe.. ☺️ Mai sunt ceva luni până atunci, dar sper să treacă repede”, a scris Lili Sandu în dreptul fotografiei în care își ține mîinile, protector, pe burtica de graviduță.

”O sa fii o mamica minunata❤ bucura-te de cea mai profunda perioada a vietii!?”, ”Admiratie prntru femeea care isi respecta titlul nobil de a fifemee respect”, ”Profita la maxim de această perioadă si te toate emoțiile,trăirile ce te bântuie acum…Sunt unice!!”, ”Timpuri grele pt aducerea pe lume a unui copil..Doamne ajuta sa fie bine,pt ca mare grija pe parinti !!!!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Lili Sandu, însărcinată în luna a patra

De câțiva ani, Lili Sandu trăiește o poveste de dragoste cu Silviu Țolu. Cei doi au locuit o bună perioadă de timp în America, iar apoi s-au întors în România. Iar, anul trecut, de ziua ei de naștere, iubitul ei i-a făcut cea mai frumoasă surpriză. Silviu Țolu a dus-o pe Lili Sandu în Istanbul și a cerut-o în căsătorie, pe vapor.